Welcome
Welcome to the Castle Age AutoPlayer forums

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

CAGE - Beta - 1.2.11 is out

Performs annoying tasks for you and makes CA-life a bit easier.

Moderator: CAGE

CAGE - Beta - 1.2.11 is out

Postby CAGE » 15 Jul 2012, 21:47

That should at last solve the latest problems and make CA a bit easier once again :P
CAGE - Castle Age Game Enhancer makes your Castle Age life a bit easier!

Want to say thank you? Visit my blog and click an ad ;)
User avatar
CAGE
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 200
Joined: 15 Jun 2011, 18:42
Has thanked: 13 time
Have thanks: 41 time
Highscores: 5

 

Re: CAGE - Beta - 1.2.11 is out

Postby greywulf » 18 Jul 2012, 11:18

Brilliant back to its game enhancing best. Thanks.
greywulf
Scout
Scout
 
Posts: 2
Joined: 25 Apr 2012, 08:25
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Re: CAGE - Beta - 1.2.11 is out

Postby nightrider54 » 21 Jul 2012, 18:24

Not working right at all. Assister set for 20 only does 11 or none, than knocks me off FB and I have to re-log in. After 2-3 minutes in regular window or a guild battle I get the spiraling blue disc and it hangs. I than go back to FB home page and return and it works fine for a couple minutes and then does this all over again.
Pulled up the log and this is the first line: Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL http://apps.facebook.com/castle_age/?fb ... _bmpos=3_0 from frame with URL https://s-static.ak.facebook.com/connec ... 376e958%26. Domains, protocols and ports must match.
Nice tool if it works but the last few days it hasn't worked right.
nightrider54
Scout
Scout
 
Posts: 3
Joined: 07 Jul 2012, 18:53
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Re: CAGE - Beta - 1.2.11 is out

Postby nightrider54 » 24 Jul 2012, 12:51

Is there any support for CAGE? I have found nothing in the way of support IE: other people having the same problems, etc. I posted some problems I am experiencing and there was no reply to the post. So it seems if you use CAGE that you are on your own.
nightrider54
Scout
Scout
 
Posts: 3
Joined: 07 Jul 2012, 18:53
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Re: CAGE - Beta - 1.2.11 is out

Postby CAGE » 25 Jul 2012, 18:12

there is :) but currently not much time
CAGE - Castle Age Game Enhancer makes your Castle Age life a bit easier!

Want to say thank you? Visit my blog and click an ad ;)
User avatar
CAGE
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 200
Joined: 15 Jun 2011, 18:42
Has thanked: 13 time
Have thanks: 41 time
Highscores: 5

Re: CAGE - Beta - 1.2.11 is out

Postby pebkac » 25 Jul 2012, 19:34

I'm having to clear saved data every couple of minutes, or it lags out. I use Chrome, on three different computers
pebkac
Scout
Scout
 
Posts: 2
Joined: 25 Jul 2012, 13:54
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Re: CAGE - Beta - 1.2.11 is out

Postby fred » 27 Jul 2012, 18:43

Love the features!

Problem: it seems to go into asych hang after not using CA for a bit (maybe 15 minutes) and then coming back and clicking on anything...swirling helmet icon forever. I have to click Facebook in upper left then reload CA, and thus CAGE, to get it working again. I get this with Chome and Firfox on multiple computers. Without CAGE I don't have this problem.
fred
Scout
Scout
 
Posts: 1
Joined: 27 Jul 2012, 18:31
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Re: CAGE - Beta - 1.2.11 is out

Postby Mike Tsao » 28 Jul 2012, 09:35

Castle Age page refresh automatically. Has any one having the same problem as me?
Mike Tsao
Scout
Scout
 
Posts: 2
Joined: 19 Jul 2012, 16:52
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time

Re: CAGE - Beta - 1.2.11 is out

Postby Lurch98 » 29 Jul 2012, 17:10

Agree with the above for the session timing out intermittently via Chrome. Seems similar to app development when you have a DB connection timeout set lower then an app session timeout, and your session goes off into lala land. Not sure how CA sessions are managed.

Noticed today that when I pushed the Monster link on the lower right hand tools column, it brought up monsters in one of our Mist lands. We didn't have a Mist land started. I'm 99% sure the script to pull all active monsters activated the mist land. I'm an officer in the guild, so if it went to look in to the land using my permissions, it appeared to launch the land. I've seen folks complaining about mystery Mist starts when no officers claiming to have done it, and think we might know why now.
Lurch98
Scout
Scout
 
Posts: 1
Joined: 29 Jul 2012, 17:02
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Assister

Postby Wade » 07 Sep 2012, 10:36

it wont save over 10 , want to MAX out
Wade
Scout
Scout
 
Posts: 2
Joined: 27 Aug 2012, 09:28
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Next

Return to C.A.G.E.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
suspicion-preferred